Skip to content

Handelsmissie E-Commerce & Export naar China

Verken 's werelds grootste consumentenmarkt: China!

Neem deel aan onze handelsmissie en verken de mogelijkheden!

Van 22 tot 28 maart organiseert het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH)  i.s.m. CGCB International BV een multisectorale Import & Export missie naar Hangzhou, Shanghai, Shenzhen en Guangzhou wanneer ook premier Rutte en staatssecretaris Mansveld Shanghai en Shenzhen zullen bezoeken, die overigens Hangzhou en Guangzhou niet zullen aandoen. Een aantal collectieve programma-onderdelen zullen samenvallen met het programma van de missie Rutte. De investering voor ‘startende’ exporteurs die (nieuwe) markten willen verkennen is slechts € 450,00* voor NCH-leden en € 750,00* voor niet NCH-leden.

China is momenteel ‘s werelds snelst groeiende consumentenmarkt en biedt Nederlandse bedrijven diverse kansen en mogelijkheden. Voor Nederland is China een belangrijke handelspartner, binnen de EU staat Nederland na Duitsland op de 2e plaats en is daarnaast de twee na grootste investeerder in China. Tijdens deze missie bieden wij u de kans om de vele kansen en mogelijkheden die de Chinese markt biedt te verkennen.

Waarom deelnemen?

CGCB International BV en NCH begeleiden u op een praktische wijze:

Tijdens de missie ontmoet u, via matchmaking en bedrijfsbezoeken, belangrijke spelers, waaronder Alibaba en potentiële partners. U bezoekt de meest relevante E-commerce partijen, en ontvangt uitleg over de beste aanpak om in China uw producten en uw merk op de markt te brengen. Om u vooraf te informeren zal een pre-missie seminar over de Chinese import- en exportregelgeving onderdeel vormen van het programma. Dit seminar wordt uitgevoerd samen met de China Certification and Inspection Group (CCIC Europe).

Ook wanneer u besluit om te importeren biedt de Chinese maakindustrie u een breed scala aan producten. Deelnemen aan deze missie geeft u tips en informatie over het vinden van betrouwbare producenten van kwaliteitsproducten en hoe u het beste goederen kunt invoeren vanuit China.

In het Kort:

Wat:                              Import & Export missie naar China
Steden:                              Hangzhou, Shanghai, Shenzhen en Guangzhou
Wanneer:                    22 maart tot 28 maart 2015
Aanmelden:               Aanmelden vóór 1 maart 2015 via het aanmeldformulier.
Kosten:                              De investering voor ‘startende’ exporteurs die (nieuwe) markten willen verkennen is slechts € 450,00* voor NCH-leden en € 750,00* voor niet NCH-leden. Neem contact op met het NCH om hiervan gebruik te maken. (http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib)

Reis- en verblijfskosten, visakosten en overige persoonlijke kosten zijn voor eigen rekening. Het NCH heeft gunstige voorwaarden afgesproken voor de hotelovernachtingen in China.

Organisatie:
De missie wordt georganiseerd door CGCG International B.V. i.s.m. het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering

Contact:
De heer Kwan Chan
070-3441516 / 06-41 361 290.
E-mail: ykchan@cgcb.nl of  kchan@nchnl.nl

Voorwaarden:                  Het NCH behoudt zich het recht voor om deelnemers te selecteren. De handelsmissie gaat door bij een minimaal aantal van 12 deelnemers. U vindt hier de voorwaarden voor deelname.

* Geldt voor ‘startende’ exporteurs die een (nieuwe) buitenlandse markt willen verkennen. Bedrijven  kunnen via het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een missievoucher ter waarde van maximaal 1.500,- euro ontvangen voor deelname aan deze missie (onder bepaalde voorwaarden). U kunt deze aanvragen via de website. De deelnamekosten voor niet-startende exporteurs bedragen:

€ 1.950,00 voor NCH- en DDF-leden en € 2.250,00 voor niet NCH-leden. 

Deel dit artikel via:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *