Skip to content

Handelsmissie E-Commerce & Export naar China

Wilt u meer weten over zakendoen in China

Neem deel aan onze handelsmissie en verken de mogelijkheden!

In navolging van de succesvolle handelsmissie E-Commerce & Export in maart jongstleden, organiseert CGCB International BV in samenwerking met het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) van 25 tot en met 30 oktober 2015 een nieuwe;


E-Commerce, Fashion en Exportmissie naar Beijing, Shanghai en Hangzhou.


China is momenteel ‘s werelds snelst groeiende consumentenmarkt en biedt Nederlandse bedrijven diverse kansen en mogelijkheden. Voor Nederland is China een belangrijke handelspartner. Binnen de EU is Nederland, na Duitsland, de belangrijkste handelspartner en daarnaast de twee na grootste investeerder in China. Tijdens deze missie bieden wij u de kans om de vele mogelijkheden, die de Chinese markt biedt te verkennen.

Waarom deelnemen?

‘s Werelds grootste consumentenmarkt:

China is niet alleen de grootste economie, maar kent ook ’s werelds grootste consumentenmarkt. Door de toenemende welvaart en de groeiende Chinese economie zullen er in 2030 ongeveer een miljard Chinese middenklassers zijn.

Westerse producten zijn populair:

Door de snelle inkomensgroei en slechte ervaringen met sommige binnenlandse producten neemt de vraag naar westerse kwaliteitsproducten bovendien snel toe. Over heel China schieten (luxe) winkelcentra uit de grond, waar men kan shoppen naar kwalitatief goede producten. Importeurs en distributeurs zijn bijvoorbeeld op zoek naar partners op het gebied van voedingsmiddelen, fashion, en Dutch design-artikelen.

E-Commerce groeit snel!:

Daarnaast kent ook het online shoppen in China een groei en zal qua grootte al snel de Amerikaanse E-Commerce markt inhalen. E-Commerce maakt (nieuwe) producten gemakkelijk bereikbaar voor zowel consumenten als bedrijven over heel China, waarbij westerse merken populair zijn.

CGCB International BV en NCH begeleiden u op een praktische wijze:

Tijdens de missie ontmoet u, via matchmaking en bedrijfsbezoeken, belangrijke spelers, waaronder Alibaba en potentiële partners. U bezoekt de meest relevante E-commerce partijen, en ontvangt uitleg over de beste aanpak om in China uw producten en uw merk op de markt te brengen. Om u vooraf te informeren zal een pre-missie seminar over de Chinese import- en exportregelgeving onderdeel vormen van het programma. Dit seminar wordt uitgevoerd samen met de China Certification and Inspection Group (CCIC Europe).

Ook wanneer u besluit om te importeren biedt de Chinese maakindustrie u een breed scala aan producten. Deelnemen aan deze missie geeft u tips en informatie over het vinden van betrouwbare producenten van kwaliteitsproducten en hoe u het beste goederen kunt invoeren vanuit China.

In het Kort:

Wat:                      E-Commerce, Fashion & Exportmissie naar China
Steden:                     Beijing, Shanghai en Hangzhou
Wanneer:             25 tot 30 oktober 2015
Aanmelden:        Aanmelden vóór 9 oktober 2015 via het aanmeldformulier.
Klik hier om het formulier te downloaden

Kosten:                  NCH-leden: € 2.150,00 (Niet-leden: € 2.450,00)

De investering voor ‘startende’ exporteurs die (nieuwe) markten willen verkennen is slechts € 650,00* voor NCH-leden en € 950,00* voor niet NCH-leden. Neemt u s.v.p. contact met ons op inzake de voorwaarden, of raadpleeg de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Reis- en verblijfskosten, visakosten en overige persoonlijke kosten zijn voor eigen rekening. Het NCH heeft gunstige voorwaarden afgesproken voor de hotelovernachtingen in China.

Organisatie:

De missie wordt georganiseerd door CGCB International BV en het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering

Contact:

De projectleider van deze missie is de heer Kwan Chan

010-3414632 / 06-41361290.

E-mail: kchan@nchnl.nl of ykchan@cgcb.nl

Voorwaarden:

CGCB International BV en het NCH behouden zich het recht voor om deelnemers te selecteren. De handelsmissie gaat door bij een minimaal aantal van 12 deelnemers. U vindt hier de voorwaarden voor deelname.

* Geldt voor ‘startende’ exporteurs die een (nieuwe) buitenlandse markt willen verkennen. Bedrijven  kunnen via het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een missievoucher ter waarde van maximaal € 1.500,00 ex BTW ontvangen voor deelname aan deze missie (onder bepaalde voorwaarden). U kunt deze aanvragen via de website. De deelnamekosten voor niet-startende exporteurs bedragen: € 2.150,00 voor NCH-leden, € 2.450,00 voor niet NCH-leden en € 4.995,00 voor consultants.  Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Deel dit artikel via:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *