Skip to content

Handelsmissie naar Dubai & Abu Dhabi 2018

Zakendoen in Dubai & Abu Dhabi

Ga mee op fact finding missie naar de Verenigde Arabische Emiraten en ontdek de kansen & mogelijkheden.

Tegelijk met de Gulfood exhibition en het Dubai Food Festival, organiseert CGCB International B.V. van 20 tot en met 25 februari 2018 een nieuwe;

Fact Finding Missie naar Dubai & Abu Dhabi

De Verenigde Arabische Emiraten staan bekend als hub voor internationale handel en een zeer snelle adaptatie van technologie en innovaties. Inmiddels zijn er al veel Nederlandse bedrijven actief op allerlei verschillende gebieden.

Het land is sterk actief om relatief nieuwe sectoren snel door te ontwikkelen zodat de afhankelijkheid van olie-gerelateerde inkomsten veranderd. Dit biedt Nederlandse bedrijven zeer goede kansen om tijdens de missie kennis te maken met de wijze van zakendoen en mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Er zijn vooral kansen in sectoren zoals transport & logistiek, handel, financiële dienstverlening, luchtvaart & havenontwikkeling, marketing & communicatie, gezondheidszorg. entertainment & toerisme. Het VAE is een land dat blijft verrassen en waar ontwikkelingen zeer snel kunnen gaan.

 

Waarom deelnemen?

De vraag naar westerse kwaliteitsproducten neemt snel toe waarbij ook luxe producten een belangrijke positie innemen. Importeurs en distributeurs zijn bijvoorbeeld op zoek naar partners op het gebied van voedingsmiddelen, fashion, en Dutch design-artikelen. Daarnaast zijn er veel kansen voor dienstverleners in de financiële sector, transport & logistiek, toerisme, marketing & communicatie, etc.

We bezoeken de VAE tijdens de Gulfood en het Dubai Food Festival. De Gulf Food is ’s werelds grootste jaarlijkse food-, beverage- en hospitality-beurs waar professionals en kopers vanuit de hele wereld elkaar ontmoeten. Deze beurs richt zich op de gigantische food business waar tevens aandacht is voor innovaties, nieuwe technologie en ook de biljoen dollar halal-industrie.

Wist je dat de VAE jaarlijks meer dan 80% van haar voedsel importeert en dat daarvan ongeveer 50% weer verder wordt uitgevoerd naar o.a. de Golf staten, India en Afrika.

Vlak na de Gulfood start het Dubai Food Festival waar vanuit de hele wereld specialisten en foodlovers naartoe trekken. Elk jaar zorgt de organisatie voor een bijeenkomst van de beste keukens uit de hele wereld waar zowel consumenten alsook professionals inspiratie komen opdoen voor nieuwe smaken en concepten. Rondom het festival worden ook uiteenlopende bijeenkomsten georganiseerd, bijvoorbeeld op het gebied van fashion, beauty, sport en cultuur.

CGCB International BV begeleidt u op een praktische wijze:

Nederlandse bedrijven uit alle sectoren worden aangemoedigd om deel te nemen. CGCB heeft zeer veel ervaring in het organiseren van kwalitatief hoogwaardige zakenmissies waarbij de wensen van elke individuele deelnemer goed bekeken worden. Hiervoor ontvangt u vooraf een intake formulier waarna een intake gesprek volgt zodat wij uw wensen en doelstellingen voor de reis begrijpen.

Wist u dat meer dan 80% van de inwoners van de VAE expats zijn? Dat varieert van laagopgeleide bouwvakkers en havenmedewerkers tot en met advocaten, bankiers, managers, artsen en uiteraard een zeer uitgebreide variatie aan ondernemers in de technologie, automotive, finance, advocatuur, handel, marketing, toerisme en hospitality services.

Tijdens de missie bezoekt u relevante partijen en ontvangt u uitleg over de beste aanpak om in de VAE uw producten, diensten of uw merk op de markt te brengen. U komt bovendien ook in contact met Nederlandse organisaties, overheid en bedrijven die al actief zijn in het land.

Programma:

Day 1Tuesday 20 Feb: Dubai
morningArrival and rest
afternoon

Visit Holland4YOU, Dutch Consulate and Dutch company active in Sky Scraper business

eveningDinner with local business owners (based on matchmaking)
Day 2Wednesday 21 Feb: Dubai
morningVisit Free Zone (t.b.d.) / How to start in UAE
afternoonVisit local companies / matching with participants
eveningTransfer to Abu Dhabi
 Day 3Thursday 22 Feb: Abu Dhabi
morningVisit Embassy
afternoonIntroduction to Abu Dhabi (incl. Soccer and Sports)
eveningSports event or Tourism & business event
Day 4Friday 23 Feb: Abu Dhabi
morningTransfer to Dubai
afternoonFree afternoon
eveningDubai Food Festival business event
 Day 5Saturday 24 Feb: Abu Dhabi
MorningFollow up meetings or Free Time
afternoonFollow up meetings or Free Time
eveningDubai Food Festival business event
Day 6Sunday 25 Feb: Abu Dhabi
 Follow up meetings or Free Time

In het Kort

Wat:             Fact finding zaken missie naar de Verenigde Arabische Emiraten
Steden:         Dubai en Abu Dhabi
Wanneer:      20 tot 25 februari 2018
Aanmelden:  Aanmelden vóór 6 februari 2018 via info@cgcb.nl

Kosten:         € 2.650,00

De meerkosten voor iedere extra deelnemer van hetzelfde bedrijf bedraagt EUR 500,00

De investering voor ‘startende’ exporteurs die (nieuwe) markten willen verkennen is slechts € 1.325,00*. Neemt u s.v.p. contact met ons op inzake de voorwaarden, of raadpleeg de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Reis- en verblijfskosten, visakosten en overige persoonlijke kosten zijn voor eigen rekening. CGCB heeft gunstige voorwaarden afgesproken voor de hotelovernachtingen.

Organisatie:   
De missie wordt georganiseerd door CGCB International B.V.

Contact:     

de heer Mohammed L. iaallala, 06-42 108 037. E-mail: info@cgcb.nl

Voorwaarden: 

CGCB behoudt zich het recht voor om deelnemers te selecteren. De handelsmissie gaat door bij een minimaal aantal van 8 deelnemers.

Deel dit artikel via:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *