Skip to content

Handelsmissie & Health naar Hong Kong 2017

Hong Kong: Springplank naar ‘s werelds grootste consumentenmarkt

 

China is niet alleen de grootste economie, maar kent ook ‘s werelds grootste consumentenmarkt. Door de toenemende welvaart en de groeiende Chinese economie zullen er in 2030 ongeveer een miljard Chinese middenklassers zijn.

Westerse producten zijn populair:
Door de snelle inkomensgroei en slechte ervaringen met sommige lokale producten neemt de vraag naar westerse kwaliteitsproducten bovendien snel toe. Over heel China schieten (luxe) winkelcentra uit de grond, waar men kwalitatief goede buitenlandse producten kan kopen. Importeurs en distributeurs zijn bijvoorbeeld op zoek naar partners op het gebied van Beauty & Health en Dutch design-artikelen.

E Commerce groeit snel!:
Daarnaast kent ook het online shoppen in China een enorme groei. Qua omvang heeft China inmiddels en zal qua grootte al snel de Amerikaanse E-Commerce markt ingehaald. E-Commerce maakt (nieuwe) producten gemakkelijk bereikbaar voor zowel consumenten als bedrijven over heel China, waarbij westerse merken en kwaliteitsproducten erg populair zijn.

Productie en Sourcing:
Uiteraard staat China zeer bekend als productie land waarbij de kwaliteit en expertise inmiddels op een zeer hoog niveau zit. Tijdens de Cosmoprof kunt u hier meer over leren door in contact te komen met productenten en leveranciers uit heel de wereld. Ook zullen we een bezoek brengen aan Shenzhen dat een enorme opleving kent in zowel productie als consumentenmarkt.

CGCB International BV begeleidt u op een praktische wijze:
Tijdens de missie ontmoet u, via matchmaking en bedrijfsbezoeken, belangrijke spelers, en potentiële partners. U bezoekt relevante E-commerce partijen, en ontvangt uitleg over de beste aanpak om in China uw producten en uw merk op de markt te brengen.

Ook wanneer u besluit om te importeren biedt de Chinese maakindustrie u een breed scala aan producten. Deelnemen aan deze missie geeft u voorafgaand aan en tijdens de missie tips en informatie over het vinden van betrouwbare producenten van kwaliteitsproducten en hoe u het beste goederen kunt invoeren vanuit Chin

In het Kort

Wat:                           Handelsmissie E-Commerce & Beauty naar Hong Kong en Shenzhen
Wanneer:                  13 t/m 18 november 2017
Aanmelden:              Aanmelden vóór 25 oktober 2017 via info@cgcb.nl
Kosten:                     € 2.150,00
De meerkosten voor iedere extra deelnemer van hetzelfde bedrijf bedragen EUR 600,00
Het programma is aan wijzigingen onderhevig.

Subsidie van 1500,- euro:
Door een mogelijke subsidie van 1.500,- euro is de investering voor ondernemers die (nieuwe) markten willen verkennen slechts € 950,00*. Neemt u s.v.p. contact met ons op inzake de voorwaarden, of raadpleeg de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Reis- en verblijfskosten, visakosten en overige persoonlijke kosten zijn voor eigen rekening. CGCB heeft gunstige voorwaarden afgesproken voor de hotelovernachtingen.

Organisatie:

De missie wordt georganiseerd door CGCB International BV

Contact:  De projectleider van deze missie is de heer Kwan Chan
E-mail: ykchan@cgcb.nl

Voorwaarden:

CGCB International BV behoudt zich het recht voor om deelnemers te selecteren. De handelsmissie gaat door bij een minimum aantal van 8 deelnemers. U vindt hier de voorwaarden voor deelname.

* Geldt voor ‘startende’ exporteurs die een (nieuwe) buitenlandse markt willen verkennen. Bedrijven  kunnen via het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een missievoucher ter waarde van maximaal € 1.500,00 ex BTW ontvangen voor deelname aan deze missie (onder bepaalde voorwaarden). U kunt deze aanvragen via de website. De deelnamekosten voor niet-startende exporteurs bedragen € 2.150,00. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

Deel dit artikel via:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *